Champagne Cupcakes
ca 25 stk
Ingredienser:
90 g smør
420 g sukker
2 æg
320 ml mælk
2 ¼ tsk vanillesukker
395 g hvedemel
2½ tsk bagepulver
¼
tsk salt
150 ml champagne eller anden mousserende vin
Pynt: flormelis og jordbær (eller
alternativt frosting efter eget valg)
...
Champagne cupcakes
25 cupcakes
Ingredients:
90 grams butter
420 grams sugar
2 eggs
320 ml milk
2 1/4 tsp vanillasugar
395 grams all purpose flour
2½ tsp baking powder
1/4 tsp salt
150ml champagne or other sparkling wine
decorations: icing sugar and strawberries
...
Champagne cupcakes
25 cupcakes
Ingredients:
90 grams butter
420 grams sugar
2 eggs
320 ml milk
2 1/4 tsp vanillasugar
395 grams all purpose flour
2½ tsp baking powder
1/4 tsp salt
150ml champagne or other sparkling wine
decorations: icing sugar and strawberries
Varm ovnen til 175 grader celsius.
Pisk derefter sukker og smør i 3-5 minutter, til massen er 'cremet'
...
Turn on oven at 175 degrees celcius/347 Fahrenheit.
Whip sugar and butter for 3-5 minutes until creamy
...
Turn on oven at 175 degrees celcius/347 Fahrenheit.
Whip sugar and butter for 3-5 minutes until creamy
Tilføj æg lidt ad gangen
...
Add eggs one at a time
Sigt mel, bagepulver, vanillesukker og salt sammen
...
Sift flour, baking powder, vannila sugar and salt in another bowl
Tilføj melblandingen og mælk til smørmassen skiftevis. Start og slut med mel. Rør herefter champagnen i
...
Add the flourmixture and the milk. Stir in the champagne
Jeg valgte at bruge 'metal'-forme i to gyldne nuancer for ægte nytårsstemning, og som en bonus holder de formen meget bedre end papirforme. Fyld formene 2/3 op
...
I used metal colurs to match new years eve colours. Fill up your cupcake liners 2/3 with dough
Bages i 18 minutter ca - check med strikkepindstesten. De ser relativt lyse ud når de er færdige
...
Bake for 18 minutes. Note: they are very lightbrown when done
Pynt med flormelis og jordbær, eller alternativt med en frosting efter eget valg.
Her er mit færdige resultat :)
...
Decorate with icing sugar and fresh strawberries or frosting of your own choice.
De ser godt lækre ud :) godt nytår til dig og dine :)
SvarSlettak og i lige måde :)
SletDet lyder sindsygt lækker! Tak for opskriften! (-:
SvarSlet// Mathilde fra bloggen Eat The Beat
www.mathilde-broedsgaard.dk